Sensoor Amersfoort wint eerste prijs ING Nederland Fonds

Persbericht

Sensoor Amersfoort wint eerste prijs ING Nederland Fonds Goede doelen hebben zich in januari massaal aangemeld voor het project Help Nederland vooruit, gefinancierd uit het ING Nederland Fonds. Na een uitgebreide nomineer- en stemronde koos het publiek Sensoor als winnaar van de eerste prijs in de regio Amersfoort: een donatie van €5.000,-. 

Ruim 20 vrijwilligers bieden vanaf de Sensoor-locatie in Amersfoort 24/7 een anoniem luisterend oor. De prijs is een prachtige erkenning voor dit belangrijke werk.

Investeren in training voor vrijwilligers Bij de uitreiking op 23 maart 2016 op het ING kantoor in Amersfoort werd bekend dat Sensoor de eerste prijs in de wacht heeft gesleept. Sensoor is erg blij met de prijs. De donatie wordt geïnvesteerd in extra ondersteuning van onze goed getrainde vrijwilligers. Vrijwilligerswerk bij Sensoor is verrijkend, maar niet eenvoudig. Eenzaamheid, psychische problemen en relatieproblemen zijn bijvoorbeeld veelgehoorde thema’s. Gedegen training en begeleiding om een helpend luisterend oor te bieden, is noodzakelijk.

Sensoor Sensoor is dag en nacht bereikbaar voor een anoniem luisterend oor via telefoon, e-mail en alle dagen van de week via de chat. Zo’n 900 vrijwilligers bieden vanuit 26 locaties verspreid door Nederland, waaronder Amersfoort, een mens-tot-mens gesprek waarbij ze troosten, ondersteunen en meedenken. Kijk op www.sensoor.nl voor meer informatie. Bellen met Sensoor kan dag en nacht via 0900-0767 (5 ct/min.)

---EINDE PERSBERICHT--- 

Hier kunt u meer foto’s en PR-materiaal van Sensoor downloaden. Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Karin Prins (Communicatieadviseur) 0346 – 590098/ k.prins@sensoor.nl Wij kunnen u ook in contact brengen met een vrijwilliger voor een interview.