Download promotiemateriaal

Veel mensen weten niet dat de Luisterlijn bestaat en dag en nacht bereikbaar is. Als u wilt helpen, download dan het online promotiemateriaal en maak de Luisterlijn bekender, want iedereen heeft recht op een luisterend oor.

Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen. We hopen dat u ook online aandacht aan ons werk wilt besteden. Bijvoorbeeld door het plaatsen van ons materiaal. Hieronder kunt u onze promotiemiddelen (folders, posters, banners, etc.) downloaden. Ook kunt u verwijzen naar ons informatiefilmpje.Folder algemeen

Download onze folder

Bestel gratis folders (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

FolderFlyer vrijwilligerswerving

Download onze vrijwilligersflyer

Bestel gratis flyers (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

VrijwilligersfolderPoster algemeen


Download de poster

Bestel gratis posters (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

VoorkantfolderLigjetepiekerenTelefoonnummerkaartjes

Download telefoonnummerkaartje

Bestel gratis telefoonnummerkaartjes (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

Strooikaartje