DAG EN NACHT EEN LUISTEREND OOR

DAG EN NACHT

EEN LUISTEREND OOR

Ik wil helpen als donateur

U kunt ons helpen met een donatie. Daarmee steunt u onze vrijwilligers in het dag en nacht echte aandacht geven aan medemensen in moeilijke of kwetsbare situaties. Uw donatie helpt de kwaliteit van het werk te garanderen en de opleiding te verstevigen. Iedereen kan 24 uur per dag, het hele jaar door, terecht bij de Luisterlijn. Met dank aan onze ca.1.500 vrijwilligers die anoniem luisteren naar verdriet en blijdschap, problemen en angsten. Jaarlijks voeren wij meer dan 350.000 gesprekken via de telefoon, chat en e-mail. Met uw donatie kunnen we onze vrijwilligers extra in het zonnetje zetten, zodat ze er weer even tegen kunnen en meer mensen geholpen kunnen worden met een luisterend oor.

Help dit werk voortzetten. Steun ons!
Wilt u ons steunen? Dit kan door uw donatie over te maken op IBAN: NL 71 INGB 0000 9387 69 ten name van de Luisterlijn.

Wilt u eerst meer informatie? Hier leest u meer over de organisatie de Luisterlijn. Het jaarverslag kunt u hier inzien. Of mail uw vragen naar info@deluisterlijn.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor schenkingen en nalatenschappen? Neem dan contact op met ons kantoornummer: 0346 59 00 98. 

ANBI-status

De Luisterlijn heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kan doneren aan de Luisterlijn plaatsvinden onder gunstige voorwaarden. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden bijvoorbeeld aftrekbaar van de belasting. Lees meer over doneren op de informatiepagina van de belastingdienst

ANBI  


De Luisterlijn Utrecht heeft een aparte stichting: Stichting Vrienden Luisterlijn Utrecht. Lees hier meer.

Aan de slag als de Luisterlijnvrijwilliger?
 
Kijk dan hier voor meer informatie.