DAG EN NACHT EEN LUISTEREND OOR

DAG EN NACHT

EEN LUISTEREND OOR

Staatssecretaris Vicky Maeijer brengt bezoek aan de Luisterlijn en gaat in gesprek

Afgelopen donderdag bracht staatssecretaris Vicky Maeijer een bezoek aan onze Luisterlijnlocatie in Den Haag. Tijdens dit bezoek kreeg de staatssecretaris een indruk van ons werk en maakte ze kennis met de mensen achter de Luisterlijn. Vicky Maeijer is als staatssecretaris verantwoordelijk voor langdurige en maatschappelijke zorg.

Ze ontmoette een van onze toegewijde vrijwilligers en sprak met verschillende beroepskrachten. De vrijwilligers spelen een essentiële rol door dag en nacht een luisterend oor te bieden aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Ook kreeg staatssecretaris Maeijer meer te horen over de impact van de Luisterlijn en de training en begeleiding die vrijwilligers krijgen. Staatssecretaris Maeijer nam alle tijd, toonde veel interesse en was diep onder de indruk van het (vrijwilligers)werk.

Zo zei ze daarover:

“Heel indrukwekkend hoe de medewerkers en vrijwilligers voor iedereen - van jong tot oud - een deskundige gesprekspartner zijn. Bedankt voor het bezoek!”

We kijken ernaar uit om haar opnieuw te verwelkomen op de Landelijke Luisterlijndag op 11 oktober, waar we al onze vrijwilligers in het zonnetje zetten!

V.l.n.r. Richard Coonen (directeur-bestuurder), Ilona Remmerswaal- van Es (administratief ondersteuner), Marco Bosma (vrijwilliger), Vicky Maeijer (staatssecretaris), Ellen Vrolijk (trainer/begeleider), Ellen Buijs (werkgebiedmanager) en Sannie Naus (trainer/begeleider). Fotografie: Elizabeth Wattimena.