DAG EN NACHT EEN LUISTEREND OOR

DAG EN NACHT

EEN LUISTEREND OOR

Bijzondere verrassing voor Zaanse vrijwilliger Karin

Een bijzondere verrassing voor een van onze vrijwilligers op woensdag 26 april. De Zaanse Karin Ross-Molenaar kreeg door de burgemeester van de gemeente Wormerland een lintje opgespeld! Ze is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. De Luisterlijn heeft de aanvraag voor het lintje ondersteund en feliciteert Karin van harte met deze Koninklijke onderscheiding.


Karin is nu al meer dan 6 jaar vrijwilliger bij De Luisterlijn. Als vrijwilliger biedt Karin een luisterend oor aan mensen die hun verhaal niet in hun eigen omgeving kwijt willen of kunnen. Dat is mooi, maar geen gemakkelijk vrijwilligerswerk. Maar ze haalt er nog steeds veel voldoening uit. Naast de telefoondiensten zet Karin zich ook nog in als mentor voor nieuwe vrijwilligers en helpt zij ons regelmatig bij PR-activiteiten.

Daarnaast is ze bereid geweest om te poseren om één van de gezichten van de Luisterlijn te worden (zie afbeelding). Al onze vrijwilligers werken in anonimiteit, maar Karin was bereid om uit deze anonimiteit te treden. Nu prijkt ze op posters, banners en folders om de Luisterlijn meer bekendheid te geven. De burgemeester besteedde in haar speech ook aandacht aan de vele andere vrijwilligersactiviteiten die Karin al van jongs af aan uitvoert.

We hopen dat ze enorm gaat genieten van deze volledig terechte blijk van waardering!

Nogmaals, van harte gefeliciteerd, Karin!

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn? Kijk op deluisterlijn.nl/vrijwilliger voor meer informatie.