Bestel gratis promotiemateriaal

Veel mensen weten niet dat de Luisterlijn bestaat en dag en nacht bereikbaar is. Download en bestel gratis ons promotiemateriaal en help ons de Luisterlijn bekender te maken, want iedereen heeft recht op een luisterend oor.

Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen. We waarderen het zeer als u online aandacht aan ons werk wilt besteden. Bijvoorbeeld door het online plaatsen van ons materiaal. Hieronder kunt u onze promotiemiddelen (folders, posters, banners, etc.) downloaden. Ook kunt u verwijzen naar ons informatiefilmpje.Folder algemeen

Download onze folder

Bestel gratis folders (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

FolderFlyer vrijwilligerswerving

Download onze vrijwilligersflyer

Bestel gratis flyers (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

VrijwilligersfolderPoster algemeen


Download de poster

Bestel gratis posters (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

VoorkantfolderLigjetepiekerenTelefoonnummerkaartjes

Download telefoonnummerkaartje

Bestel gratis telefoonnummerkaartjes (Let op: i.v.m. het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om promotiemateriaal te bestellen)

Strooikaartje