Den Haag: Lunch tegen eenzaamheid zorgde voor veel verbinding

Nieuws

Woensdag 27 januari 2016 vond de lunch tegen eenzaamheid plaats in gemeentehuis Lansingerland. Het was een mooie middag met meer dan 100 aanwezigen, waaronder wethouder Ankie van Tatenhove, inwoners van regio Haaglanden en diverse raadsleden en vrijwilligers van welzijnsorganisaties.

 Tijdens deze middag konden mensen gezellig met elkaar lunchen en in gesprek gaan.

Ook werden er veel ideeën tegen eenzaamheid verzameld. De aanwezige lunchers varieerden van ouderen tot moeders met kinderen. Diverse raadsleden van Leefbaar 3B, welzijnsorganisaties, vrijwilligers & cliënten schoven gezellig aan, onder andere van Humanitas en Welzijn Lansingerland.  

Sensoor vrijwilligers waren aanwezig om mensen een luisterend oor te bieden. Net als mime speler Marcelle, zij was in een hartenjurk aanwezig en was de rode draad tijdens de lunch. De zalige lunch werdverzorgd door studenten van Wolfert PRO en lokale pers was aanwezig om het evenement vast te leggen.

Juist tijdens deze lunch tegen eenzaamheid was het mooi om te zien dat er veel verbinding was tussen iedereen die aanwezig was! 

Deze lunch tegen eenzaamheid was onderdeel van de wintercampagne 'Eenzaamheid, wat doe jij eraan?' van Coalitie Erbij. Kijk hier voor meer informatie.

3   4  
 5 2