Wij zijn genomineerd voor de NRC Charity Awards!

Dit jaar vindt de 9e editie van de NRC Charity Awards plaats. De NRC Charity Awards is een succesvol evenement waarbij zowel grote als kleine goede doelen kans maken op een creatieve communicatiecampagne. Uit ruim 400 inzendingen koos NRC twintig goede doelen, waaronder de Luisterlijn.

De Luisterlijn gaat samenwerken met een creatief team van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. In juli en augustus worden de ontworpen advertenties gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en op de website van NRC. Het publiek krijgt de mogelijkheid om op zijn of haar favoriet te stemmen. Daarnaast is er ook een vakjury die alle inzendingen beoordeelt.

We kijken uit naar de samenwerking met de Willem de Kooning Academie en hopen natuurlijk dat jullie allemaal op ons gaan stemmen straks!

De genomineerden
De twintig goede doelen die ze dit jaar geselecteerd hebben, zijn: Stichting Vluchteling, Het Poëziepaleis, Classic Young Masters, Aletta Jacobs Fonds, Kenniscentrum Rutgers, De Luisterlijn, Stichting Hartpatiënten Nederland, Alzheimer Nederland, Fier!/SterkHuis/CKM, World Animal Protection, Nationaal Fonds Kinderhulp, IVN Natuureducatie, Vereniging Verkeersslachtoffers, Het Begint met Taal, Jointhepipe, Muzieum, Act!onaid, Hivos, Rookpreventie Jeugd en BlueMatch Ecostove.