VriendenLoterij vervult hartenwensen van vrijwilligers Iris en Aleid

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Iris uit Swifterbant en Aleid uit Lelystad. Als dank voor hun inzet als trouwe vrijwilliger, deed De Luisterlijn voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaan hun hartenwensen in vervulling: Iris mag een cursus volgen om te leren coachen met behulp van honden en Aleid krijgt een elektrische fiets.

Trainer/begeleider Pauline van Wakeren van de Luisterlijn in Lelystad: "Iris heeft enorm veel doorzettingskracht. Zij laat zich, ondanks de tegenslagen die zij in haar leven heeft gehad, niet uit het veld slaan. Door ernstige RSI-klachten heeft Iris haar leven drastisch om moeten gooien. Een opleiding waarin zij leert coachen met behulp van honden, zou haar erg helpen om haar werkende leven een zinvolle invulling te geven. Daarnaast zet zij zich nog altijd vol overgave in voor De Luisterlijn. Om haar te bedanken voor de inzet en steun die zij anderen via De Luisterlijn biedt, hebben wij een aanvraag bij het VriendenFonds gedaan."


Trainer/begeleider Anette van de Lee van de Luisterlijn in Hilversum: "Aleid is al ruim 17 jaar in dienst bij de Luisterlijn. Zij heeft zich, ondanks de vele verhuizingen van De Luisterlijn en haar soms lastige priv├ęsituatie, altijd staande weten te houden. Verder heeft ze zich altijd ingezet om de aspiranten te begeleiden in haar rol als mentor. Om haar te bedanken voor haar tomeloze inzet als betrouwbare vrijwilliger hebben wij voor haar een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds. We gunnen Aleid de elektrische fiets van harte."

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

De hartenwens van Aleid uit Lelystad gaat in vervulling dankzij een aanvraag van De Luisterlijn bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij 1

Aleid reageert enthousiast: "Dat is een heel mooi cadeau. Ontzettend lief!".

De hartenwens van Iris uit Swifterband gaat in vervulling dankzij een aanvraag van De Luisterlijn bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij 2

Ook Iris Lammers (56) reageerde blij verrast: "Wauw, een cursus coaching met honden! Hier maken jullie me ontzettend blij mee. Hartstikke bedankt!"