Nieuws

Luisterlijn wint Lange Jan Award

Nieuws

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de schouwburg werden Anderd van den Bosse (19), Michelle Baas (39) en de Luisterlijn Zeeland donderdagavond gehuldigd als de winnaars van de Lange Jan Awards 2019, de Middelburgse vrijwilligersprijzen.

Lees meer >>

0900-nummer de Luisterlijn verbreekt soms de verbinding na 6 of 7 seconden

Nieuws

Op dit moment kampt het 0900-nummer met een storing. Een deel van de gesprekken wordt soms na 6 of 7 seconden verbroken. Inmiddels is de oorzaak van het probleem bekend en werkt onze telefoonprovider hard aan een oplossing.

Om te voorkomen dat de verbinding onverwachts wordt verbroken, kunt u het best bellen naar onze lokale telefoonnummers. U krijgt dan ook één van onze vrijwilligers aan de lijn.
Onze excuses voor het eventuele ongemak.

VriendenLoterij vervult hartenwensen van vrijwilligers Iris en Aleid

Nieuws

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Iris uit Swifterbant en Aleid uit Lelystad. Als dank voor hun inzet als trouwe vrijwilliger, deed De Luisterlijn voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaan hun hartenwensen in vervulling: Iris mag een cursus volgen om te leren coachen met behulp van honden en Aleid krijgt een elektrische fiets.

Lees meer >>