Stagiair(e) Officemanagement/eventmanagement/social work

Ben jij een spin in het web? Ben jij een kei in het plannen en organiseren. Hou jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen? Wil je een bijdrage leveren aan een maatschappelijk betrokken project?

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor het project ‘Onbeperkt Luisteren’ bij de Luisterlijn.

Over het project ‘Onbeperkt Luisteren’
Het project Onbeperkt Luisteren heeft als doel mensen met een lichamelijke beperking (bijvoorbeeld motorisch, visueel of auditief) op te leiden tot luister- of chatvrijwilliger. Als luister- /chatvrijwilliger bij de Luisterlijn kunnen zij andere helpen door te luisteren én hun luistertalent ontwikkelen. Met een aangepast - trainings- en begeleidingsprogramma willen we opleiden tot echte luistervrijwilligers.

In 2019 beginnen met het werven, opleiden en begeleiden van deze doelgroep. Dit is een unieke kans om ervaring opdoen bij een nieuw project met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Startdatum: in overleg
Locatie: Amersfoort

Je werkt nauw samen met de trainer/begeleider die betrokken is bij dit project. Zo zal je de trainer ondersteunen in diverse organisatorische en administratieve taken. Let op: dit is geen functie als vrijwilliger aan de telefoon of chat.

Taken:
• Administratieve taken voor het werven, trainen en begeleiden van potentiële vrijwilligers (contacten onderhouden, gegevens verwerken, opsturen van trainingsmaterialen, enz.)
• Helpen bij het organiseren van 2 wervingsevenementen per jaar
• Eventueel andere all round taken in overleg

Wat wij zoeken:
• Studenten die een van de volgende opleidingen volgen: Office Management (HBO), Eventmanagement en/of Social Work, Psychologie
• Bekend met het chatten en skypen.
• Administratieve en organisatorische vaardigheden
• Open houding
• Goed kunnen functioneren in teamverband
• Minimaal 12 uur per week beschikbaar.

Wat wij jou bieden:
De mogelijkheid van ervaring opdoen als stagiaire bij een innovatief project met een combinatie van on- en offline werkwijze. Begeleiding. Dit project is in opstartfase. Aanvullende bijdrage aan de werkzaamheden is bespreekbaar.
Enthousiaste en bevlogen collega’s.
Reiskostenvergoeding in overleg.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Agnieszka Przygodzka, trainer op 06 45334773 of via a.przygodzka@deluisterlijn.nl. Of stuur je motivatie in via dit formulier.