Als beroepskracht

Medewerker financiële administratie

Als beroepskracht

Bij de Luisterlijn stap je binnen in een maatschappelijke organisatie die volop in ontwikkeling is. Per jaar beantwoorden onze ruim 1.500 vrijwilligers zo’n half miljoen oproepen per telefoon, mail en chat van mensen die het even niet zien zitten, eenzaam zijn, met psychische problemen kampen of gewoon verlegen zitten om een luisterend oor. Dat doen zij 24 uur per dag 365 dagen per jaar, thuis of op één van de 28 locaties in Nederland waarbij zij ondersteund worden door ruim 80 beroepskrachten. De komende jaren zijn we bezig met de omvorming van onze werklocaties naar clusterlocaties, uitbreiding van onze luisterlocaties en innovatiekracht en zetten we actief in op de implementatie van zelforganisatie in de teams. We streven hiermee naar een stevige vrijwillige en professionele basis om het luisterend oor 24/7 te kunnen faciliteren. Bij deze ontwikkelingen is het belangrijk dat onze financiële- en administratieve processen op orde zijn en we over de juiste stuurinformatie beschikken die bijdraagt aan het realiseren van onze missie.

Voor het landelijk bureau zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Medewerker financiële administratie voor 32 uur per week

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige en uitdagende functie verricht je alle activiteiten die nodig zijn voor de dagelijkse gang van zaken van de financiële- en (salaris)administratieve organisatie. Je verwerkt financiële- en salarismutaties en bent het eerste aanspreekpunt voor externe partijen en collega’s op deze werkterreinen. Je draagt zorg voor contractbeheer, controleert facturen en stelt deze betaalbaar aan crediteuren. Op verzoek voorzie je belanghebbenden binnen de Luisterlijn van informatie met betrekking tot de financiële positie van de organisatie. Je signaleert mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en procedures binnen de administratieve organisatie.
In samenwerking met en onder de verantwoordelijkheid van de controller draag je bij aan de planning & control cyclus, periodieke rapportages, de begrotingen, de jaarrekening en meerjarenplanningen.

Wat vragen wij?
• Om deze functie succesvol in te vullen, beschik je minimaal over mbo werk- en denkniveau en een relevante financieel administratieve opleiding (MBA-opleiding).
• Je hebt ruime ervaring met de genoemde werkzaamheden in een vergelijkbare financiële functie.
• Je hebt kennis van de toepassing van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten. Wij werken o.a. met Basecone, Twinfield en Raet (Youforce).
• Je werkt ordelijk en nauwkeurig, bent proactief, integer, stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig.
• Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling.
• Affiniteit met onze doelstellingen is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling in een professionele vrijwilligersorganisatie. Salariëring volgens schaal 7 van de CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het landelijk bureau van de Luisterlijn en vragen naar Johan Rutten (CFO a.i.) via 0346 590098. Wil je direct solliciteren, stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 13 september naar personeelszaken@deluisterlijn.nl of solliciteer via het sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.