Ik wil helpen

Medewerker financiële administratie

Als beroepskracht

Bij de Luisterlijn stap je binnen in een maatschappelijke organisatie die volop in ontwikkeling is. Per jaar beantwoorden onze ruim 1.500 vrijwilligers zo’n half miljoen oproepen per telefoon, mail en chat van mensen die het even niet zien zitten, eenzaam zijn, met psychische problemen kampen of gewoon verlegen zitten om een luisterend oor. Dat doen zij 24 uur per dag 365 dagen per jaar, thuis of op één van de 28 locaties in Nederland waarbij zij ondersteund worden door ruim 80 beroepskrachten. De komende jaren zijn we bezig met de omvorming van onze werklocaties naar clusterlocaties, uitbreiding van onze luisterlocaties en innovatiekracht en zetten we actief in op de implementatie van zelforganisatie in de teams. We streven hiermee naar een stevige vrijwillige en professionele basis om het luisterend oor 24/7 te kunnen faciliteren. Bij deze ontwikkelingen is het belangrijk dat onze financiële- en administratieve processen op orde zijn en we over de juiste stuurinformatie beschikken die bijdraagt aan het realiseren van onze missie.

Voor het landelijk bureau zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Medewerker financiële administratie voor 32 uur per week

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige en uitdagende functie verricht je alle activiteiten die nodig zijn voor de dagelijkse gang van zaken van de financiële- en (salaris)administratieve organisatie. Je verwerkt financiële- en salarismutaties en bent het eerste aanspreekpunt voor externe partijen en collega’s op deze werkterreinen. Je draagt zorg voor contractbeheer, controleert facturen en stelt deze betaalbaar aan crediteuren. Op verzoek voorzie je belanghebbenden binnen de Luisterlijn van informatie met betrekking tot de financiële positie van de organisatie. Je signaleert mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden en procedures binnen de administratieve organisatie.
In samenwerking met en onder de verantwoordelijkheid van de controller draag je bij aan de planning & control cyclus, periodieke rapportages, de begrotingen, de jaarrekening en meerjarenplanningen.

Wat vragen wij?
• Om deze functie succesvol in te vullen, beschik je minimaal over mbo werk- en denkniveau en een relevante financieel administratieve opleiding (MBA-opleiding).
• Je hebt ruime ervaring met de genoemde werkzaamheden in een vergelijkbare financiële functie.
• Je hebt kennis van de toepassing van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten. Wij werken o.a. met Basecone, Twinfield en Raet (Youforce).
• Je werkt ordelijk en nauwkeurig, bent proactief, integer, stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig.
• Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling.
• Affiniteit met onze doelstellingen is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling in een professionele vrijwilligersorganisatie. Salariëring volgens schaal 7 van de CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het landelijk bureau van de Luisterlijn en vragen naar Johan Rutten (CFO a.i.) via 0346 590098. Wil je direct solliciteren, stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 13 september naar personeelszaken@deluisterlijn.nl of solliciteer via het sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik wil helpen als stagiair

Ik wil helpen

Op dit moment zijn er geen stageplekken beschikbaar.

Incidenteel zijn er mogelijkheden om een onderzoek of (afstudeer)opdracht te doen bij de Luisterlijn. Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van welke projecten binnen de organisatie in voorbereiding zijn. Als er een specifieke stage- /onderzoeksplek beschikbaar is, lees je dat hier en informeren wij je op onze social media kanalen.

Ik wil helpen als donateur

Ik wil helpen

U kunt ons helpen met een donatie. Daarmee steunt u onze vrijwilligers in het dag en nacht echte aandacht geven aan medemensen in moeilijke of kwetsbare situaties. Uw donatie helpt de kwaliteit van het werk te garanderen en de opleiding te verstevigen. Iedereen kan 24 uur per dag, het hele jaar door, terecht bij de Luisterlijn. Met dank aan onze ca.1.500 vrijwilligers die anoniem luisteren naar verdriet en blijdschap, problemen en angsten. Jaarlijks voeren wij meer dan 350.000 gesprekken via de telefoon, chat en e-mail. Met uw donatie kunnen we onze vrijwilligers extra in het zonnetje zetten, zodat ze er weer even tegen kunnen en meer mensen geholpen kunnen worden met een luisterend oor.

Help dit werk voortzetten. Steun ons!
Wilt u ons steunen? Dit kan door uw donatie over te maken op IBAN: NL 71 INGB 0000 9387 69 ten name van de Luisterlijn. Of makkelijk en snel via Whydonate

Wilt u eerst meer informatie? Hier leest u meer over de organisatie de Luisterlijn. Het jaarverslag kunt u hier inzien. Of mail uw vragen naar info@deluisterlijn.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor schenkingen en nalatenschappen? Neem dan contact op met ons kantoornummer: 0346 59 00 98. 

ANBI-status

De Luisterlijn heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kan doneren aan de Luisterlijn plaatsvinden onder gunstige voorwaarden. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden bijvoorbeeld aftrekbaar van de belasting. Lees meer over doneren op de informatiepagina van de belastingdienst

ANBI  


De Luisterlijn Utrecht heeft een aparte stichting: Stichting Vrienden Luisterlijn Utrecht. Lees hier meer.

Aan de slag als de Luisterlijnvrijwilliger?
 
Kijk dan hier
voor meer informatie.

Vacatures

Ik wil helpen

Aandacht en tijd is een schaars en kostbaar goed. Daarom heeft de Luisterlijn een belangrijke en unieke plaats in de samenleving. Werken bij de Luisterlijn is werk met inspiratie: je ondersteunt een grote groep gemotiveerde vrijwilligers in een organisatie die steeds in ontwikkeling is. De Luisterlijn is dag en nacht, alle dagen van het jaar, bereikbaar voor een anoniem, luisterend oor per telefoon, chat en e-mail.

Per jaar voeren onze 1.500 vrijwilligers ruim 300.000 gesprekken per telefoon, e-mail en chat met mensen die het even niet zien zitten, eenzaam zijn, met psychische problemen kampen of gewoon verlegen zitten om een luisterend oor. Dat doen zij 24 uur per dag 365 dagen per jaar, thuis of op één van de 28 locaties in Nederland waarbij zij ondersteund worden door ruim 70 beroepskrachten.

Vacature
Op dit moment hebben wij geen vacature:

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte vrijwilligers. Heb je interesse? Lees hier meer informatie en meld je aan.